Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Romeo och Julia - En tragedi" by William Shakespeare ~ Book PDF Kindle ePub Free

Romeo och Julia - En tragedi

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Romeo och Julia - En tragedi
  • Author : William Shakespeare
  • Release Date : January 10, 2014
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3098 KB

Description

För dig som Àlskar vackra böcker! I ett unikt samarbete med konstnÀren Sebastian Evans ger Telegram ut samtliga 40 verk av William Shakespeares skÄdespel och sonetter. PjÀserna slÀpps var för sig men Àven i tvÄ samlingsvolymer. Först ut Àr tragedierna. Alla 40 bokomslag Àr ett fotografiskt verk och tillsammans bildar böckerna en karg och vacker fond till Shakespeare fantastiska dramer.
Du fÄr dessutom e-boken pÄ köpet via en unik kod inuti boken.
OM PJÄSEN
Romeo och Julia Àr tveklöst den frÀmsta kÀrleksberÀttelsen som nÄgonsin skrivits. Den har legat till grund för otaliga filmatiseringar och dramatiseringar, dÀribland Leonard Bernsteins musikal West Side Story.
En ung man och kvinna möts av en slump och blir ögonblickligen blixtförÀlskade i varandra. Men deras familjer Àr bittra fiender och för att kunna vara med varandra mÄste de tvÄ Àlskarna vara villiga att riskera allt. Romeo och Julia utspelar sig i en stad som slitits itu av fejder och gÀngkrig. Det Àr en blÀndande skildring av passion och hat, frÀck komedi och stor tragik.
OM ÖVERSÄTTAREN
I översÀttning av Carl August Hagberg, den store Shakespeare-kÀnnaren och före detta ledamot för Svenska Akademien, ger Telegram ut samtliga tragedier, komedier, sonetter och historiska skÄdespel av William Shakespeare. Hagbergs översÀttning frÄn 1800-talets andra hÀlft tillhör den svenska litteraturhistoriens högst skattade. Vi har dÀrför inte velat göra större redigeringar i texten, förutom att rensa bort viss Älderdomlig stavning för att öka lÀsbarheten.


Free PDF Books "Romeo och Julia - En tragedi" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Romeo och Julia - En tragedi" by William Shakespeare ~ Book PDF Kindle ePub Free"