Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Roms portar" by Conn Iggulden ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Roms portar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Roms portar
  • Author : Conn Iggulden
  • Release Date : January 15, 2003
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 627 KB

Description

Rom - Àrans och dekadensens, skönhetens och rÀnkernas stad. PÄ ett gods strax utanför staden vÀxer tvÄ pojkar upp tillsammans. Gajus Àr senatorson och privilegierad. Marcus en adopterad oÀkting. De trÀnas bÄda i stridskonst under en legendarisk gladiator och drömmer om fÀltslag, berömmelse och om att fÄ tjÀna det mÀktigaste imperium som hittills skÄdats.

Roms grundvalar skakas av en politisk dragkamp mellan tvÄ generaler som leder staden mot inbördeskrig. Gajus och Marcus Àr knappt vuxna nÀr ett slavuppror driver dem till Rom dÀr de tvingas gÄ skilda vÀgar. Marcus hamnar som soldat i Grekland och hans skicklighet i strid prövas. Gajus stannar i Rom och blir allt mer indragen i senatens maktspel.

NÀr deras vÀgar Äterigen korsas har allt förÀndrats. VÀnskapen stÀlls inför svÄra prov dÄ de hamnar i en kraftmÀtning dÀr medborgare stÀlls mot medborgare. Gajus ger sig in i den explosiva maktstriden om Rom.

Gladiatorspel och intriger i senaten, krig i frÀmmande lÀnder, interna politiska konflikter och kÀrlek Àr alla ingredienser i romanen Roms portar som berÀttar den otroliga historien om mannen som skulle bli den störste romaren av alla: Julius Caesar.

Roms portar Ă€r den första volymen i en historisk serie – Kejsaren – som blivit en stor succĂ© bĂ„de i USA och England.

"Kejsaren Àr fantastisk /.../ Det ligger nÀra till hands att anvÀnda ord som briljant, storslaget och hÀnförande men man gör ÀndÄ inte rÀttvisa Ät Igguldens förmÄga att ge historien liv..."

LA Times

"Det Àr en dramatisk historisk roman som fÄr vuxna att vÀnda sida som upphetsade barn."

USA Today


Books Free Download "Roms portar" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Roms portar" by Conn Iggulden ~ eBook PDF Kindle ePub Free"